6987062114 Νέοι Επιβάτες Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη tentesin2021@gmail.com

 

 
ΤΕΝΤΕΣ & ΣΚΙΑΣΤΡΑ 
Η εταιρεία μας ΤΕΝΤΕΣ ΙΝ στην Θεσσαλονίκη είναι εδώ για να αναλάβει την εγκατάσταση, αντικατάσταση και επισκευή τεντών στον χώρο σας. Προσφέρουμε ποικιλία λύσεων για το διαμέρισμα, το μπαλκόνι, τη βεράντα, τον κήπο ή την επιχείρησή σας. Αναλαμβάνουμε την κάλυψη της πρόσοψης του καταστήματός σας, του κήπου, του πεζοδρομίου ή του ακάλυπτου χώρου, εξασφαλίζοντας έναν χώρο που θα απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας.
 

 

 
 
 
 
 
Τοποθέτηση Τέντας

Εδώ στην εταιρεία μας, η κατανόηση των αναγκών και των προτιμήσεών σας είναι προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τέντας για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας ή του καταστήματός σας με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα σας μείνει αξέχαστος. Ειδικευόμαστε στον προσαρμοσμένο σχεδιασμό, και έχουμε την εμπειρία και τη δέσμευση να μετατρέψουμε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα. Με εμάς, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε έναν εξωτικό και άνετο χώρο που αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ και τις προτιμήσεις σας.

 
 
 
 

 

 

Αντικατάσταση Τέντας 

Παρατηρείτε φθορές στις τέντες σας; Υπάρχουν τρύπες σε διάφορα σημεία; Αν είναι έτσι, μην ανησυχείτε! Ανεξαρτήτως που αγοράσατε τις τέντες σας, μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις φθαρμένες τέντες σας με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες χωρίς καθυστέρηση

 

 

 
 
 
Τέντες Μπαλκονιού - Βεράντας

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών μας επιτρέπει να καλύπτουμε κάθε είδους ανάγκες, όσον αφορά την αρχιτεκτονική, την επιλογή προϊόντων, την ποιότητα, την τεχνική εγκατάσταση και τον προϋπολογισμό σας. Διαθέτουμε αρκετούς τύπους τέντας και πέργκολας, από τις πιο παραδοσιακές και οικονομικές λύσεις μέχρι τις πιο σύγχρονές βιοκλιματικές πέργκολες.