6987062114 Νέοι Επιβάτες Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη tentesin2021@gmail.com

 

 
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ
ΤΕΝΤΕΣ
ΙΝ
ΤΕΝΤΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ 


Η εταιρεία μας ΤΕΝΤΕΣ ΙΝ στην Θεσσαλονίκη είναι εδώ για να αναλάβει την εγκατάσταση, αντικατάσταση και επισκευή τεντών στον χώρο σας. Προσφέρουμε ποικιλία λύσεων για το διαμέρισμα, το μπαλκόνι, τη βεράντα, τον κήπο ή την επιχείρησή σας.
 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας ασχολείται με συστήματα σκίασης, τέντες και πέργκολες παρέχοντας υψηλής ποιότητας κατασκευές σε εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΕΝΤΕΣ

ΤΕΝΤΕΣ

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τέντας για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας ή του καταστήματός σας με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα σας μείνει αξέχαστος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Οι πέργκολες αποτελούν μια εκλεπτυσμένη και πρακτική λύση για κάθε τύπο κτιρίου. Χρησιμοποιούνται για την κάλυψη μικρών ή μεγάλων επιφανειών, είτε ως διακοσμητικό στοιχείο είτε ως μέρος του συστήματος σκίασης εξωτερικών χώρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη σας στον τομέα της σκίασης. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή οποιουδήποτε εξειδικευμένου έργου σκίασης που χρειάζεστε για τον χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χρειάζεστε Τέντες - Συστήματα Σκίασης;

Χρειάζεστε Τέντες - Συστήματα Σκίασης;

Στείλτε μας μήνυμά ή καλέστε μας για να βρούμε μαζί την πιο σωστή και επαγγελματική λύση στην εργασία που χρειάζεστε και πάντα στη σωστή τιμή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ