6987062114 Νέοι Επιβάτες Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη tentesin2021@gmail.com
hero image
 
 
     
  Τέντες ΙΝ
Σχετικά με εμάς


Στην Θεσσαλονίκη, η εταιρία "ΤΕΝΤΕΣ ΙΝ" αφιερώνεται στην τέχνη της σκίασης, παρέχοντας μοντέρνες, κομψές και λειτουργικές λύσεις για την αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο τόσο σε οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους. Με πλούσια εμπειρία στον χώρο των συστημάτων σκίασης, ιδρύσαμε την επιχείρησή μας το 2021, με στόχο να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας στον τομέα της σκίασης..
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
     
 
Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση τεντών και πέργκολας τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια οαση σκίας όπου κι αν τη χρειάζεστε. Σε στενή συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων
 
τέντας και πλούσια γκάμα μηχανισμών σκίασης, για να ικανοποιήσουμε όλες σας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Με γνώμονα τη δημιουργία ευχάριστων και λειτουργικών χώρων, συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να πετύχουμε το επιθυμητό για σας αποτέλεσμα.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  Χρειάζεστε Τέντες - Συστήματα Σκίασης;
Στείλτε μας μήνυμά ή καλέστε μας για να βρούμε μαζί την πιο σωστή και επαγγελματική λύση στην εργασία που χρειάζεστε και πάντα στη σωστή τιμή!
 
     
 
 
 
     
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ


όλα αυτά τα χρόνια είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, προσφέροντας κατασκευές που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες σας για σκίαση. Μελετάμε προσεκτικά τις τεχνολογικές εξελίξεις και προσφέρουμε λύσεις που είναι εύκολες στη χρήση και προσαρμοσμένες στο στυλ και τις προτιμήσεις σας. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τη ζωή σας πιο άνετη και να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα απολαμβάνετε κάθε μέρα.
 
 
     
 
 
 
 
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 
 
 
 

Tεντες

Πέργκολες

Ζελατίνες

Σκίαστρα ρόλερ

 

Σκέπαστρα

Πάρκινγκ

Σιδηροκατασκευές

Ηλεκτρικοί αυτοματισμοί

Κασονέτο ζελατίνα

Ζιp 

Καποτίνες

Τέντες κασετίνα